Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har

alltid varit rädd

20 meter för sent

upptäcker jag

att jag åkt förbi

men glömmer

det sen

för stunden




Fri vers av AektaBlond
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-08-06 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond