Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en till gammal


vännen

Jag ser att du är olycklig min vän.
Att du inte ler när du gömmer dig.
Kom jag har en hjälpande hand som väntar på dig.
Jag kan vänta det är ingen broska,
Säg bara till när du är redo.
Jag finns här för dig,
så som du fanns här för mig när jag inte ville leva mer.




Övriga genrer av Missrebecka
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka