Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Så länge ån rinner ut i havet,

och jag känner något överhuvudtaget,

finns nog hoppet kvar,

hoppet om kretsloppet,

i det själsliga,

i det hjärtliga,

i det eviga,

och tron på kärleken,

som binder oss samman.

I en evighet,

från neslighet till godhet.

Och solen skall åter värma,

de som har förstånd att älska,

älska sin nästa,

till sin yttersta dag...



...Håll om nån...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-07 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson