Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det som fanns det som finns var gott


en förebild

förlåt
det gjorda
det ogjorda

men du vet




Fri vers av AektaBlond
Läst 168 gånger
Publicerad 2008-08-07 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond