Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal


Kysser dina läppar

Jag kysser dina läppar och smeker ditt hår.
Det ända ja kommer ihåg.
Ett sista ömt farväl ja fick.
Sedan du gick.




Övriga genrer av Missrebecka
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-08 00:55



Bookmark and Share


  aol
vacker dikt läs min dikt älska om du törs
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka