Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal


tårarna vi grät

Tårarna vi grät, dom har försvunnit nu.
Det som drog oss ner,det syns aldrig mer.
Nej, bara glädje så långt ögat kan se.

Inget någon kan göra, kan förstöra nu.
Glädjen som vi har, den stannar kvar.
Vi vinner vilka vägar vi än tar




Övriga genrer av Missrebecka
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-08 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka