Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överkörd = Dumpad


Okej okej okej
Jag har förstått nu att du älskar någon annan för varje gång som jag ställer dig emot väggen
börjar du att torka svetten ifrån pannan
Mumlar något osammanhängande som jag inte förstår
Om du inte lägger korten på bordet nu på en gång så är det jag som går
För då älskar du inte mig längre
( ingen reaktion)
Ja, jag förstår nu
När du inte är ärlig emot mig med vad du håller på med
så är det inget kul
Så jag säger Hej då nu
och önskar dig en helvetes Jul

Känner mig så överkörd ……….

Ken Cassel
8/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 12:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Gå bakom ryggen på andra
både oärligt och fult
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel