Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Alla har vi någon, någon som vi älskar lite extra, lite mer, lite starkare och lite bättre än andra.

Den någon, som vi lyssnar lite extra på, som vi respekterar en aning mer, som berör oss som ingen annan.

Den någon, som bara säger de rätta orden och gör de rätta sakerna, den någon det aldrig kan gå fel med.

Den någon som är som en ryggrad, håller dig stolt upp, även när du vill falla.
Den någon som aldrig aldrig låter dig falla.
Den någon som tar emot dig varje gång du faller.

Alla har vi någon, som lyser upp den dag som väljer att vara mörk.
Som gör dig bättre genom att existera i ditt liv.
Den någon som alltid uppmuntrar, respekterar, aldrig begär att du ska vara någon annan än den du är.
Men även, den någon som aldrig nöjjer sig med att du ska stanna upp och inte växa, bli allt du kan bli.
För den någon ser dig och den potential du besitter.
Den någon tror på dig, när du inte tror på dig själv.
Och delar din lycka när du är lycklig.
Delar dina tårar när du gråter.
Den någon, är din själsfrände och den som aldrig aldrig överger dig.
Den någon, finns.

Min någon, jag älskar dig mormor, för mig är du allt.
Tack, för att just du finns, i mitt liv.
Varje sekund av varje timme av varje dag.
Du gör mig hel, genom att finnas och du får mig att dagligen vilja växa.

Jag älskar dig.




Fri vers av Chica
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-08-08 20:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En härlig hyllning.

Även jag har fått en sådan underbar vän.
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica