Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är heligt










Så naiv

tror att min familjs respekt

ligger rotad marken

ett nätverk i moder jords slitna kvicksand


I en värld där ingenting är nytt

allt är rester från en svunnen brand

och vi leker med tellus livstrådar


Små flickor sargar sina kroppar

svek till middag

krig till morgonkaffet


"åh älskling jag förnedrar dig bara

för att du betyder så mycket för mig."


Det är inte konstigt

att du inte kan visa mig

respekt och värdighet


när ingenting är heligt


inte människorkroppar

inte liv

inte religion

inte kärlek









Ingenting är heligt















Fri vers av Plumflower
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-09 17:04



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Enastående!!!
2008-08-10

  Jan Linderoth
Tack! Alltid lika kraftfull som ett jordskred! Även i sublimiteten! Klart lysande!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower