Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämlik

gick in på rummet med kvällssolen i
ena fickan &
fem kronor i den andra

minns dina ögon från igår
eller jag vet inte
hoppades att du skulle skicka
dina tankar
i ett sms

glömde att ge dig mitt nummer

vill springa ut i skogen och dö ensam
för
allt är bra

JA, jag är kär i ditt namn
dina ögon
din fula blus
ditt konstiga sätt att gå på
att skratta på
din dömande
kärleksfulla
jagande lyckliga
döende blick

jag gillar alla dina fel
för det är du

nu kan jag dö




Fri vers av noper
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 21:39



Bookmark and Share


  kaptenen
"gick in på rummet med kvällssolen i
ena fickan &
fem kronor i den andra

minns dina ögon från igår
eller jag vet inte
hoppades att du skulle skicka
dina tankar
i ett sms"

det första om kvällssolen är ju bara helt klockrent,
man känner verkligen känslan
av att bära med sig kvällssolen.

och den andra biten tycker jag om först för att man så många gånger känt detdär "minns dina ögon från igår eller jag vet inte"
och sen för att jag alltid är dendär som skickar mina tankar i ett sms.

okej, svårt att förklara vad jag menar men det var iallafall väldigt bra skrivet, snyggt upplagt liksom.

/C
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

noper