Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följsam Het [ens lov]

 

en blick ett leende. Din röst

jag registrerar din tankes
Väg

genom ögons riktning - åthävor
andnings samklang

tystnaden
så följsamt. jag följer Dig

så lätt

som i en
dans

slingrande är stigen
längtan. kroppar våra

Ut
ur mitt inre mörker
blommar så en svart dahlia

kronbladen vecklar ut sig - ett efter ett

den exploderar i mitt bröst

du nås av Doften.
begäret i din blick bedövar

sen sänker du
Mig

med Din åtrå.

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-11 19:57



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Mjukt fint språk. Tre sista raderna är mycket bra.
2008-08-21

  micke marin
Som en dans och jag som inte kan dansa, trodde jag..
Ler brett på slutet..
2008-08-17

    Erika H
sen sänker du mig
med din åtrå

så befriande härligt skrivet

och med bara blicken att leda
att följa
som två mot samma mål
inga ord behövs

mjukt svängande mot högre ort
och sedan spetsslut i raketfart upp

läckert!
2008-08-14

  VITRIOL
Oj. Den berörde på ett oväntat sätt. Blev lite tårögd om jg ska vara ärlig.

"Ut
ur mitt inre mörker
blommar så en svart dahlia

kronbladen vecklar ut sig - ett efter ett

den exploderar i mitt bröst"

Mästerligt, hjärtligt och vackert bortom vad jag just nu kan sätta ord på.
Bokmärker.
2008-08-12

  Bjarne Nordbö
Sällan har väl en titel passat sin text som här.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol