Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min ordlista igen....


Lämnad

En hand mot ett hjärta
Andetag
Svart sanning i rummet
Tystnad
En skugga flyr
Smärtsamt
Sorgen tar vid
Avsked
Munnen full av gråt




Fri vers av kaldorei
Läst 2722 gånger
Publicerad 2005-07-18 23:25



Bookmark and Share


  Rublev
En sekund - En livstid
Mycket ryms mellan de här raderna!
Berör mig!
2005-07-28

  Marta
Munnen full av gråt var väldigt speciellt uttryckt. Det gillade jag. Men dikten känns nästan lite högtravande och även om den bygger upp en stämning så känns det lite som om man har läst det förut. Inte för att jag har det, bara för att diktens form är rätt förutsägbar och vanlig.
2005-07-20

    Kevin
glömde betyg
2005-07-20

    Kevin
vackert
2005-07-20

    Bodil Sandberg
En otroligt bra dikt som lämnar mycket känslor kvar efteråt
2005-07-20

  Dilsewat
kusligt !
2005-07-20

    Evelyn
Vacker. Väl uttryckt.
2005-07-19

  Ola Rydberg
mycket målande
och poetisk
en skugga flyr ...
2005-07-19

    Hades Is Rising
Vackert!
2005-07-19
  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei