Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den löjligt lilla larven trasslade in sig

och blev hängandes ifrån en gren
Men det gjorde ingenting för det var hans minsta problem
Så i sin väntan på bättre tider hade han en längtan om att han kunde flyga i sina drömmar
Och han behövde inte vänta så länge för när han äntligen kunde komma loss ifrån sin fälla
ifrån sin puppa
kom han ut som en stolt och färggrann fjäril
En vacker syn att skåda
Där flyger den sälla varelsen iväg
Att få se den i sin helhet är något som man borde komma ihåg för en lång tid framöver
och är inte att förglömma
Så mycket kan jag lova när du fångar sekunden
Den lilla stunden av perfektionism
av evighet

Ken Cassel
11/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 18:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En skimrande vacker dikt- vem kan ana vad larven döljer!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel