Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komparering (in absurdum?)

En fast hand, handfast - fast ändå mjuk

Mjuk, mjukare, öm - ömhet

Ömhet - öm och het

Het, hetta, hets

jakt på avslut

andas ut, njut!

 

 




Övriga genrer av Janis Karlsson
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-11 22:01



Bookmark and Share


  Mona*
Snyggt!
2008-08-24

  noname_realmind
Hi hi, rolig en det här... ;)
2008-08-17

    C3H5(NO3)3
Najs! mycket känsla på få rader
2008-08-16

    Nattviol
finnes inget absurt i detta..
orden som går in i varandra
betydelser som avlöser
varandra
i öd mjuk hetta...

; ))
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson