Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar att intet veta

 

 

Jag älskar att intet veta

och jag omhuldar det faktum att ingen vet

 

Anas kan det allt

et och intet

jag anar lika som alla

men vet gör vi när vi är lik

a döda som alla andra

 

Så jag älskar att intet veta

och jag omfamnar det faktum att ingen vet

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-11 22:29



Bookmark and Share


  Hannadraken
att veta att intet går att veta är gott att veta.
2008-08-12

  aftermath
instämmer gärna i dina tankar om det goda i ovetskapen
med förbehåll för vissa saker av nöd tvunget att handskas med
2008-08-12

  Havsbris
ahhahahha
så underbar och rar
sätt att sätta saker
på olats och vara
bestämde, så ska vara,
är du som måste ha kontroll,
inte något(n) annat(n) ska
kontrollera dig ;o)

bravo och grattis
för läsvärda text
;o)
kram
2008-08-12

  korpfjäder
veta är kanske på sätt och vis tidens förbannelse
och att inte veta på sätt och vis en sorts inblick i vishetens evighet...
2008-08-12

  Antropofagen
Lite Lisa Ekdahlsktänkvärt,
Formatera om vet.
2008-08-12

  Quasimodo
Skön i tanken och med insikt till detta, sedan är det ju lite spännande också och ger oss möjlighet att bli överraskade !!!
2008-08-11

  thyra
Men hoppas att tunnelsn ljus finns där kan man väl :) Tycker om din text och den gamla stilen. Fint!
2008-08-11

  papessa
roligt klurig átt läsa
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP