Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska det alltid vara jag som tar första steget

Ta på mig
Låt mig få känna att du finns till och att du alltid har gjort det
så länge jag minns
Få mig att känna den bekanta lukten och smaken tillsammans med den värme som du alltid ger
Ta på mig
och jag lovar att jag ler
Krama om mig
Jag bönar och ber
Jag vill bara ha mera av dina känslor
Få dela dem med dig
Jag älskar ju dig
Men varför ska det alltid vara jag som tar första steget?!
Jag fattar inte det
Varför

Ta på mig ……..

Ken Cassel
12/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-12 16:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Bättre att ta första steget än att inget steg blir taget alls!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel