Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärligt talat...



din röst är som sandpapper mot mitt öga

en rostig 12 tums bult rakt genom bägge öronen

och ett rakblad, varsamt och våldsamt upptryckt genom gommen

och, du...

du vet väl att...

... jag menar inget illa

men frågar du så snällt så måste jag ju svara

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-13 01:21



Bookmark and Share


  julia.s
riktigt bra skriven.
2008-08-17

  hilja
Gillar :)
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen