Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

whiskeyte vid elden

kvinna och en man
talar vänskap
djup lojal
ögon möts i mörkernatt
läser och i tystnaden
händer talar glädje
och i sanning
talar mjukt
i stjärnenatt
röken bildar orden
flammar kind
i hettans ton




Prosa (Novell) av AektaBlond
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond