Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv i frihet

medans många andra står och tänker att fan,
nu blir mitt hår lockigt

står jag så jävla glad över att ha lyckats
ta mig över gränsen
och att regnet faktiskt öser ner,
det gör mig inte ett jävla dugg

 

och medans blåljusen säkert lyser över hela stan
så ler jag med en cigg i handen
och skriker ut att

femton år, här ska fan livet börja!




Fri vers av div-lilly
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly