Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svåra situationer.. minst sagt..


Spädbarnet letar efter bröstmjölk

Den fattige känner oväders moln över livet komma
spädbarnet letar efter bröstmjölk hos sin döda mamma
den stupade reser sig inte upp igen
den mobbade får aldrig tillbaka sin barndom
den lämnade är vilsen i livets torra öken på jakt efter vatten




Fri vers av Skrivarn
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-14 16:55



Bookmark and Share


    GaiaKaja
bra larz gustavzon att du har en sådan tro...men det finns svårigheter vi alla måste övervinna...blind tro är aldrig sund, det är som att underminera verklighetens bistra sanning så som det ser ut idag. skrivarn det är sorgligt det du skriver, mycket ledsamt, men att öppna ögonen och hitta kraft att påverka gör att vi med eller utan jesus hjälp kan övervinna kriserna.
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Men Jesus lever!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn