Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hel dags arbete

jag är usel




Fri vers av AektaBlond
Läst 162 gånger
Publicerad 2008-08-14 18:36



Bookmark and Share


  André Esbjörnson
ett j--a slit
att prestera
just den rollen
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Dystert bokslut.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond