Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ha alltid ett extra mobilkort med i väskan

annars går det åt helvete




Fri vers av AektaBlond
Läst 170 gånger
Publicerad 2008-08-14 18:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det kan det göra ändå.
Själv äger jag inte ens en mobiltelefon.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond