Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan vara hon

När jag såg honom
första gången
tankarna som
föll mig in
som virvlade
i mitt huvud

- Jag kan vara hans kvinna
Jag kan vara
Hon
hon som gör hans liv
lättare
och roligare
och varmare
jag kan vara
hon
som värmer honom
om nätterna
och glädjer honom
på dagarna
hon
som ger honom andan
tillbaka
som följer hans
hjärtas slag
Jag kan vara
hon
hans kvinna
som alltid står
bredvid
som aldrig
sviker
jag kan vara hon



Han ska bli min!




Fri vers av Havanna
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-14 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna