Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snön föll

snön föll utan mening

snön föll över orden

snön föll över meningen med allt

snön dolde det väsentliga

snön föll över problemen

snön föll över snön

snön föll




Fri vers av Laertes
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-14 21:52



Bookmark and Share


    sunnanvind
Och jag som älskar snö...älskar din dikt...
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes