Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nej, jag e inte finne.


Perkele

Jag sitter här och försöker skriva.

Lönlöst... helt jävla lönlöst.

Att skriva sagor är det bästa jag vet,

men att inte komma på något

är helt upp och ner.

Och jag har jag har ångest för att min insändare kom in,

och jag kanske måste svara på mothugg...

...för faenihelvetesjävlakukenirövensatanaperkeledask
påfittanochsåvidareinievighetenförihelvete....




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 01:52



Bookmark and Share


    merasera
Men det är jag=D
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson