Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

batman sover aldrig

en sten förstörde låtsas friden
pang
alla falska skrik som skar genom natten
våran natt
målad rädsla på billig plast
glasen krossades
vårat billiga vin rann ut
som blod
blod ock glasskärvor
trasiga fötter
trasiga drömmar
fler falska skrik
ett visset löv från förra hösten hade glömt bort sig
singlade sakta ner mot kaoset
runt runt

vi borde förstått
att
batman aldrig sover




Fri vers av bitta
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-20 12:30



Bookmark and Share


    Kevin
bra!
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

bitta