Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna är till dig


Mannen av Poeter

 

du är Mannen, en levande karneval

de enastående drömmarna

skrifterna många flickor andas

brinner enbart för dig

 

med din omedvetenhet

är du drömmens skenande offer

ditt inre osar av hettans lockrop

du är Eros förklädd om natten

 

eftersträvan av dig bor i kvinnorna

ditt namn är skörden av den perfekta kärleken

du är retfull

ack så gåtfull

 

och orden slukar dem

du tar deras oskulder i virvelvinden

du är fantasin bakom blinkande neonljus

kärlek i slow motion

 

du somnar med dem

dina ljud vilar på nakna kroppar 

för ingen älskling

ingen vill sova utan dig

 

 

även jag vill ha dig




Fri vers av LadyFool
Läst 1416 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2008-08-16 02:11



Bookmark and Share


  wildrose
Hmm, vilken man!
2011-05-10

  Bambicouture
otroligt vackert skrivet.
2009-06-22

  Suzy med punkterna
Mycket vackert till poeternas poet
2009-04-26

  issac.a.m
du är Eros förklädd om natten...
du är fantasin bakom blinkande neonljus


Vilka fantastiska rader, så magiska..trollbindande ,underbara och kärleksfulla...
Är det omöjligt...att skriva med dina fingrar..andas i dina lungar och skrattar med dina läppar..*L*
Helt Underbar dikt som gick rakt in i hjärtat på mig....
2009-02-25

  aol
underbar
2008-08-27

    bedragare
mycket fint. jag vill ha honom.
2008-08-24

  "Silver"
Innehållet är naturligtvis fascinerande, men också språket:

"du är Eros förklädd om natten"

"du är fantasin bakom blinkande neonljus"

"dina ljud vilar på nakna kroppar"

Jag applåderar och sparar som favorit, med beundran och viss avund, för denna text lyckas verkligen förmedla känslan av lidelse och passion!

(Förslag/fråga: "är du" i stället för "du är" på sjätte raden)?
2008-08-18

  Kalle.O
Hyllning ska det vara... Kan ju passa på att gratulera till nomineringen också:)
2008-08-18

  Kalle.O
Makalöst vacker hyllnig!
2008-08-18

  isidore
Fantastiskt bra. Jag vill vara honom.
2008-08-18

    sunnanvind
Mina tankar går till en viss poet här...(men bara mina tankar)
Mycket fin hyllning! Applåd!
2008-08-18

  Larz Gustafsson VIP
I wish...

Oerhört vacker dikt!
Jag hyllar dig.
2008-08-17

  Alfie M
Snygga rader.

Kärlek i slowmotion och blinkande neonljus.

Ja, snyggt.
2008-08-17

  Josef Ahl
Jag känner mig träffad ! :O
2008-08-17

  Lejonhjärtas poesi
En vacker hyllning till den Man som lyckas leva upp till bilden av Kvinnors innersta drömmar, tjusigt!
2008-08-17

  Fånga dagen
Mycket Vackert skrivet :)
undrar bara vem du hyllar ?
2008-08-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart skriven
2008-08-17

    JJ VIP
Ja vad säger man... Helt suveränt hyllande! Snyggt! Mvh. JJ.
2008-08-17

  Johan Bergstjärna VIP
rör det sej om issac. a. m?
2008-08-16

  Burn
Kan man som man få veta vem denne fantastiske Man är? Det låter ju som man har mycket att lära av Honom...
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool