Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en myra fast tio gånger mindre

Jag är liten
världens minsta
som en myra
fast
tio gånger
mindre ändå
Allt är stort
överväldigande
skrämmande
intill döden
jag är liten
plutteliten
skramlar runt
i universum


världen är för stor




Jag är stor
gigantisk
som en blåval
fast
100 gånger
större ändå
allt är trångt
litet
inklämmande
intill döden
Jag får inte plats
här
kan inte andas
kippar
efter luft


världen är ett litet
litet rum.




Fri vers av Havanna
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-16 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna