Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är jag tacksam

Jag är fast här
fastklistrad
fasttejpad
kan inte röra
mina armar
kan inte flyga
längre
med mina vingar
jag är vingklippt

Jag är fast
mellan
barn
barn
barn
man
hund
katt
hus
städning
tvättning
blöjbytning
hundrastning
jobb
och plikter

Jag sträcker
mig
efter andra sidan
ibland
men når inte
så nära
så nära

Jag är nästan
lycklig
ibland
ler åt allt,
lycklig
åt allt jag har
överväldigad
över allt
som givits till
mig
tacksam

Jag sträcker
mig
efter andra sidan
ibland
men når inte

så nära
så nära...




Fri vers av Havanna
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-16 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna