Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom fönster glimtar av en sjö bortom rep (och mina tankar sekundsvis)

 

fann mig betraktad där genom ögon
dina lika ljusa som mörka

(varje sekund tänkte jag på sex med dig)

dina ögon
leenden och av betydelsen
bakom som en tanke på oss som lusten
din manlighet mörkaste begär het åtrå
dallrande mellan dig

och mig

(varje sekund på hur när var du skulle kyssa mig)

där framför varandra
fann mig sedd äntligen tungt slätad kysst
med begärlig mun din jag kved tyst
och av betydelsen alltings mening
bakom

som spelet mellan kvinna

och man

(varje sekund ville längtade ropade efter din kropp)

dina ord tysta att lyda darrade jag så stilla av
förväntan slog ner blick funnen andades tyst
väntade het gav dig repen svarta långa
stunds stillhet tysta ord

frågor om tillit jakande svar


klackar balanserade högt
ögonbindel över mörker vände mig inåt
jag ville ha dig som du ville ha mig vi var mätta
törsten släckt vin och vatten

men hungriga ändå

(varje sekund dominerade din närhet mig)

fann mig ägd nedlagd uppställd
och bunden hårt uppbunden
längs takkrok och till

dig

rodnande hud efter piska händer
strimmor smärta längtar ont lite till mer vill mer
ljuden ur våra munnar syre som förbrukas
balans och din ömhet styrka

(varje sekund blev som jag önskat hett)

sjön var stilla
inte vi

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-17 19:15



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Vågat hett - men du får det att fungera!
Du bygger en känsla som mig fast i texten,
vill läsa mer - måste läsa klart!
Texten flyter, och stannar upp på ett masterligt passande sätt!
(jag är svag för känsla och rytm i ett - och här faller jag!)
Innerlig till tusen - och det når ut!
*applåd*
2008-09-22

    Erika H
Vackert.
Längtansfullt.
Hett.
Inte stilla.
Flödande tankar.

Vacker.
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol