Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna natt

I denna sena timma
är allt så tyst
och lugnt,
i denna nattens dimma
finns inget
svårt och tungt

Hela världen må sova,
det är mörker
fullt av ljus,
jag ser det som
min gåva,
efter dagens
bullriga rus

Tänk att barnen
kan vara så tysta,
andarna vakar över dem
vid denna tid,
jag lämnade över dem
kramade och färdigkyssta,
gav upp utan någon strid

I denna härliga
nollade natt,
kan jag andas
och drömma iväg en
stund,
jag kan svävande
somna in
med ett skratt,
i denna vilans
och glädjens lund.




Fri vers av Havanna
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-16 23:43



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Känns som en fin och skön stund, fylld av ro. Bra.
2008-08-17

  lyckeli
Härliga, vilande natt...
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna