Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter förändrade allt inget synligt men ändå allt.


Leénden avslöjar

Ingen visste
att världen
hade förändrats,
bara genom ett enda
andetag
ingen visste
bara jag

det enda som kunde
avslöja
mig
var det dåraktiga
leéndet




Fri vers av Havanna
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-17 22:52



Bookmark and Share


  To
*ler*
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna