Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste dansa snart

Tårar på min kind.
Som aldrig verkar torka.
En ständig stril.
Av brutna minnen.
Som färgar min vita tröja.
Svart.

Himlen har öppnat sig.
Regnet utanför mitt fönster.
Talar till mig.
Gråter tillsammans med mig.
Och vi båda längtar efter solen som flytt.

Jag dricker mitt kaffe.
Och smakar på mitt liv.
Det smakar tomt.
Och vilset.

Var hör jag hemma.
Är det i regnet utanför.
Eller i din famn.

Jag sluter mina ögon.
Och faller baklänges.
Jag svävar.

Jag måste dansa snart.
Innan jag dör.




Fri vers av Glittra G
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-17 17:34



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Vådligt Vackert Vill Vi Viska..........( gott jobbat Glittra G )
________________texten sjunger våta sånger om liv och död.....
2008-08-17

  korpfjäder
Oväntat slut - att dansa...och fint!
Men jag tänker, måste det vara antingen famnen eller regnet - kan det inte vara lite av båda?
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G