Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag i ett nötskal


Vardagshets & Munstress


Softa ner
Men jag kan inte
Måste hålla mig rörande
Flyta vidare mot strömmen för ett mål

Lugna dig
Det finns tid till allt
En sak i taget
Men jag måste göra allt på en gång
För att hinna så mycket som det går

Andas och stilla dig
Ta det lugnt
Sätt dig och chilla
Men jag vill inte
Jag kanske missar något
Så jag rör mig alltid

Sluta stressa runt
Säger dom
Lev för idag
Men jag orkar inte
Vad blir det då av morgondagen ?

Släpp det
Jag behöver inte leva som ni
Jag kan hålla mig rörande
Vara där jag vill
Må bra
Och softa i själen
Allt på en gång
Utan blottor




Övriga genrer av den ensamma kycklingen
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-07-20 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen