Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå mig ej







ljusgult skimmer

längs min horisont



när du låter mig sövas

innanför dina varma vingslag


ingen svärta

längs mina skulderblad



för du




är ingen

jag kan åtrå














Fri vers av Plumflower
Läst 598 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-17 23:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ta emot åtrån,
och njut av den
2011-10-18

  Michaela Dutius
En lite vemodig insikt anar jag mellan orden i din dikt - skickligt skriven
2008-08-18

    Trast
Det vilar något både tryggt och smärtsamt över denna dikt. En livsgivande vision, samtidigt en sorts död.
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower