Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marabou Premium

 

 

För alla mina sinnen 

med en mogen, mjuk

och välbalanserad smak

 

Äter i lagom portioner

när jag känner mig sugen

slickar i mig det allra sista 

 

så att inget av dig går mig förbi




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-18 20:23



Bookmark and Share


  inutimonster
nänä, det finns inget som heter marabou i LAGOM portioner! åh, jag letar efter en kille som är 70% kakao med bitar av pistage, men han måste ha gömt sig jävligt väl *ler*. applåder till dig!
2008-08-23

  noname_realmind
Marabou-män är härliga ting! *blink blink*
2008-08-19

  Carola Zettergren
Lyckliga dig...som kan äta Marabou i LAGOM portioner!!!!!
2008-08-18

  RogerIvan
Ojdå...
Erotisk som få andra...
Godiserotik ;)
2008-08-18

  Quasimodo
Mums hela vägen !!
2008-08-18

  korpfjäder
Är det en man den där Marabou?
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP