Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är ett gammalmodigt fenomen




Jag försvinner

i luften som vibrerar dina stämband



i den varma handens beröring

bland mörkret



Jag brukade drömma

det du väckte mig ur

med ett våldsamt ryck


nu åker jag skridskor på

den blanka ytan


det är nyårsnatt året om

och nu


drömmer jag aldrig mer











Fri vers av Plumflower
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower