Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en lång dödsångest hittar jag fortfarande inget svar.


Carpe Diem

Och så såg jag det.
Det oundvikliga.
Att inte veta hur lång min väg är.




Fri vers av MaFilda
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-07-21 15:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så tänker jag varje dag.. jäkligt jobbigt i längden men vem bestämmer över sina tankar?
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda