Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du tar mig

När du tar mig
mjukt och kärleksfullt

är du Colin firth

När du tar mig
hårt och härligt

är du Russel crowe

När tar mig
snabbt och häftigt

är du David beckham

När du tar mig
långsamt och varligt

är du Patrick dempsey

När du tar mig
bakifrån
sidifrån
framifrån
och överalltifrån

är du Brad pitt





När du tar mig
till himlen





är du min man




Fri vers av Havanna
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 06:51



Bookmark and Share


  lyckeli
HETT O VACKERT!
2008-08-20

    känsla tanke handling
blev lite generad av de första raderna, men éfter att ha läst sista raden så blev jag rörd istället. sparar denna.
2008-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Så skönt att dessa actionhjältar och filmstjärnor kan manövreras ut av det äkta.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna