Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från datorkunskapen

Gymnasie för första gången hejhejhej




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 12:57



Bookmark and Share


    Knasboll
haha. jaa, vad ska man säga?? välkommen?! ;)
men jag måste fråga; vilken linje??
2008-08-23

    crapcat
hejhej vad trevligt! hur är det? själv har jag nian kvar att överleva nu, börjar på måndag. suck...
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema