Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en konversation...


du...

umm, ja...

förlåt...

för vadå?

för allt... du vet... allt...

vad pratar du om, förlåt för vad?

all...

säg inte allt!

okej... glöm att jag sa något...

du kan inte ta tillbaka ett ord som förlåt

men...

det måste finnas ett skäl... något mer exakt...

ja...

så... vad är det?

det är så mycket...

säg något, du behöver inte säga allt...

jag älskar dig

... ber du om förlåt för det

ja, eller nej... jag vet inte... det känns så elakt...

... att du älskar mig... känns det elakt?

ja... som att jag tvingar mig på dig...

va?

ja, du vet... som att jag vore en sjukdom och du mitt nästa offer...

sant... eller, jag menar...

du... du håller med?

nej, eller ja... på sätt och vis...

på vilket sätt och på vilket vis?

du vet...

nej, inte riktigt... hur?

måste jag säga det?

ja...

okej...

...

innan du kom hade jag inga röster i huvudet...

är jag...

ja... bara en röst i mitt huvud... förlåt mig...

för vad, jag är ju bara en röst... inte ens människa...

du är sur, va?

nja, det förklarar en hel del...

som vadå?

varför jag försvinner ibland...

försvinner?

ja och kommer tillbaka på de konstigaste tidpunkterna

hmm...

ja, jag trodde jag fått blackouter... eller något...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 99 gånger
Publicerad 2008-08-20 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen