Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ringde en gång

fick ett besked
ringde lämnade nummer fick samma besked

på papperet hem stod ett annat
jag blir så less




Fri vers av AektaBlond
Läst 173 gånger
Publicerad 2008-08-21 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond