Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns en tid

då jag gick omkring med ett brustet hjärta
Jag kände ingenting annat än smärta
Olycklig så
Visste inte till vem jag skulle gå till för att söka tröst
Men som tur var så fanns det en annan med samma problem
En vacker kvinna som jag stötte på
Tillsammans lutade vi våra huvuden emot varandras bröst
Och sedan dess är det vi två som gemensamt
igenom livet går

Det fanns en tid då jag var olycklig
Men så är det inte längre
Jag har nu träffat på en underbar människa som förstår vad ett brustet hjärta handlar om
Tillsammans går vi nu hand i hand och visslar på våran
egen sång
Kärlek för hela slanten ……

Ken Cassel
21/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 15:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel