Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadan allt detta begär?

Vad är det frågan om
med barnen?

Vadan allt detta begär?

Vadan detta med:

mobiltelefoner
Playstation 2
playstation 3
X-box
conversekängor
adidasskor
dolce gabana väskor
mp3 spelare
med mera
med mera
med mera

Vadan allt detta begär?

Vad hände med lite gammal
hederlig
pannbiff med mos
och moderskärlek??




Fri vers av Havanna
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna