Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var god tag plats i mitt liv!

Vargod
tag plats i mitt liv
drag ut en stol
och sätt dig

jag vet det är trångt
stolarna är många
och de flesta är redan
tagna
men varsågod
och leta
se om du hittar en
egen

Vargod
sätt dig
stanna i mitt liv
det är ditt val
bestäm dig
visa lite vilja
spika en egen stol
om det fattas

Jag vet att du vill
så tänk inte på
alla ansikten på vägen
som ser dig som ett
hot
som kanske varnar dig
för mig
jag är snäll

Vargod
ställ dig i ledet
stanna kvar i mitt liv
ta en kölapp
om det behövs
hoppa på tåget
som går till mig
(betalning i luckan)
priset är billigt
faktiskt på REA
du betalar bara



100 älska mig för alltid!




Fri vers av Havanna
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna