Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska gudar

Om vi bara tillät oss själva att leva

Skulle vi aldrig dö




Fri vers av Roger Magnusson
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-21 21:26



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En alldeles underbart sann text!!

"Om vi bara tillät oss själva att leva

Skulle vi aldrig dö"
2008-09-07

  stefan.g
Intressant text, tycker kanske att överskriften blir svårplacerad. Tack för läsningen!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson