Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njut

Jag kan njutningens konst
jag kan ta en god kopp här och var
jag kan kryddig korv och ost
jag kan ta ett Vodka-Pepsi-rus

jag kan ta med dig till nåt hav
jag kan knulla framifrån och bakifrån
jag kan nåt som inte du kan
men jag kan inte njutningens konst




Fri vers av Sten Hansi
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-08-08 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sten Hansi
Sten Hansi