Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek är inget IKEA knep och knåp

Min kärlek
ska du vara rädd om
grabben
den är dyrbar
den är sällsynt
den är inget man
bara kan köpa
i första
bästa affär

Min kärlek
ska du vara aktsam med
grabben
den är ömtålig
den är porös
den är inget man
kastar runt med
hur som helst

Min kärlek
ska du vara glad över
grabben
den är inget hemmabygge
den är inget IKEAknep och knåp
den är inget du snickrar
ihop själv där hemma

Min kärlek
ska du ta vara på
grabben
den är inget man lägger i
komposten
den är inget man skickar i
retur
den är inget man pantar och få
pengar för






Min kärlek
ska du vara rädd om
grabben
den är dyrbar
den sällsynt
den är inget man köper
i första bästa affär.




Fri vers av Havanna
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-22 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna