Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande mot hjärtat

En mormor
steker pannkakor
till sitt barnbarn
bryner dem
sockrar dem
syltar dem


En farfar
fiskar sill
med sin sonson
krokar masken
kastar spöet
håller om
honom


En pojke
leker kurragömma
med sin kusin
springer
skrattar
iakttar

En far
står stolt
vid sin dotters första
skoldag
ögonen glöder
leder
tåras

En mor
kramar ömt
sitt nyfödda barn
andas ut
kysser ömt
fylls av kärlek




Alla rörelser
går uppåt
och inåt
rinner
sakta
men tålmodigt
och varmt
pulserande
mot
hjärtat




Fri vers av Havanna
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-08-22 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna