Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stund i obetydlighetens sken från månens baksida


efter nuets kalla farväl

då omfamningen

av obetydligheten

och tanklösheten

infinner sig och tar över

då är meningslösheten där

som en livlina

upp

till desperation

och plastglädje

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-22 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen